29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nedaleko od Osijeka: Oko podneva za volanom traktora, a ‘u alkoholu malo krvi’… Bit će to skupa vožnja!

1 min read
- Najveća prisutnost alkohola evidentirana je jučer u 12,30 sati u Branjinom Vrhu kada je u nadzoru prometa zatečen 39-godišnjak iz Branjinog Vrha, koji je upravljao s traktorom.

– U nadzoru prometa jučer su evidentirana tri vozača (jedan osobnog automobila, jedan traktora te jedan bicikla) koja su bila pod utjecajem alkohola – javlja osječka policija i dodaje…

– Najveća prisutnost alkohola evidentirana je jučer u 12,30 sati u Branjinom Vrhu kada je u nadzoru prometa zatečen 39-godišnjak iz Branjinog Vrha, koji je upravljao s traktorom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,84 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

– Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

– U Feričancima je jučer oko 20,45 sati u nadzoru prometa zatečen 51-godišnji Našičanin, koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog prikupljenih 12 bodova.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Vozač je uhićen i privremeno mu je oduzeto vozilo s kojim je upravljao do donošenje odluke o prekršaju.

– Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)