4. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi centar Tokić Grupe u Osijeku! Vlasnik Ilija Tokić: Za ovo bi nam u Zagrebu trebala godina dana!

2 min read
Centar je smješten u Ulici sv. L.B. Mandića na broju 111A, između 'kružnog' i početka stambenog dijela Čepinske, preko puta aerodroma.

– Ovdje, u Osijeku smo realizirali kupnju zgrade, svu potrebnu dokumentaciju, sve…, za dva i pol mjeseca. U nekom drugom gradu, u Zagrebu primjerice, za takvo što bi nam trebalo godinu, dvije… – kazao je Ilija Tokić, vlasnik Tokić Grupe na otvaranju centra u Osijeku.

U Ulici sv. Leopolda B. Mandića u Osijeku danas (25. svibnja 2023. godine) otvorena je najveća poslovnica Tokić Grupe na području Osječko-baranjske županije. Svečanosti su nazočili mnogi poslovni partneri i drugi uzvanici, među kojima su bili zamjenik župana Mato Lukić i zamjenik osječkog gradonačelnika Dragan Vulin. Nazočne su pozdravili predsjednik Uprave Ivan Šantorić i Ilija Tokić, vlasnik Tokić Grupe.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zamjenik župana Mato Lukić poželio im je uspješan rad te naglasio kako je ova investicija dio ukupne pozitivne priče koja se odvija u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji.

– I ova investicija je jedan od pokazatelja da se gospodarstvo Osječko-baranjske županije intenzivno razvija te otvaraju nova radna mjesta i nove mogućnosti za Slavonce i Baranjce. Bilježimo rekordnu zaposlenost, raste broj obrta, a Županija kontinuirano kroz svoje potpore odgovara na potrebe poduzetništva i obrtništva – kazao je Lukić.

Dragan Vulin je ukazao na činjenicu da je ovo još jedan pokazatelj orijentaciji poslovnog svijeta na Osijek i Slavoniju, na zaokret trenda, što je i vlasnik Ilija Tokić malo ranije u svom izlaganju primjetio, pozivajući i mlade da se vrate iz stranog svijeta, jer posla ima, kaže.

Osječka poslovnica Tokić Grupe prostire se na 1.400 četvornih metara, zapošljava 18 djelatnika, a raspolaže s više od 50.000 artikala iz automobilskog, moto, gospodarskog, industrijskog i poljoprivrednog programa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Centar je smješten u Ulici sv. L.B. Mandića na broju 111A, između ‘kružnog’ i početka stambenog dijela Čepinske, preko puta aerodroma.

Danas na otvorenju Tokić Grupa je okupila velik broj poslovnih partnera, klijenata, suradnika, prijatelja…

– Raspolažemo najširom izborom dijelova, alata, guma, ali i poljoprivrednog, gospodarskog i industrijskog programa u Hrvatskoj, Tokić će novim centrom u Osijeku osigurati kontinuitet mobilnosti, podršku gospodarstvu te učinkovitu skrb o svim vrstama vozila.

Foto: OBŽ (screenshot)