4. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Festival knjige u Osijeku, drugi dan: Stiže Niko Kranjčar! Ali i ne samo on…

1 min read
- Svi fanovi Zlatka Cice Kranjčara doći će na svoje na promocije knjige Cico imam te rad koja počinje u 18.00 sati, a na koje će sudjelovati i Zlatkov sin, Niko Kranjčar.

– Drugi dan Festivala donosi nam nove i uzbudljive programe za djecu koji počinju već od 10.00, a završavaju u 20.00 sati – javljaju iz organizacije Prvog panonskog festivala knjige u Osijeku i nabrajaju…

– Jelena Miholjević, poznata kazališna, televizijska i filmska glumica, na Festivalu će se u 16.00 sati predstaviti s prvom zbirkom poezije prigodna naziva Taj glas, kojeg je Jelena, na sreću brojnih ljubitelja poezije, uspjela čuti i pretočiti u stihove.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Odmah potom, u 17.00 sati, posjetitelji će u panel razgovoru Slavonija u srcu i djelu, imati priliku čuti poznate književnike Julijanu Matanović i Pavla Pavličića.

– Svi fanovi Zlatka Cice Kranjčara doći će na svoje na promocije knjige Cico imam te rad koja počinje u 18.00 sati, a na koje će sudjelovati i Zlatkov sin, Niko Kranjčar.

– Već i ovako bogat dan, dodatno će u 19.00 sati oplemeniti Marko Gregur i njegov novi roman Šalaporte. Hit je to naslov koji je ponajprije priča i polemika o suvremenoj umjetnosti, anarhiji ukusa i orijentira, o bitci za smisao i mjesto pod zvijezdom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Svi su ovi naslovi dostupni po promotivnim cijenama na Festivalu, a vas pozivamo da otkrijete koje su to još naslove izdavači izdvoji za vas i vaše najmlađe. Očekujemo vas s veseljem na drugom danu Festivala – zaključuju.

Festival se održava u dvorani Gradski vrt u Osijeku.

Foto: Pixabay (ilustracija)