16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Država daje u zakup: Bivši frizerski iza konkatedrale, trgovine u Kapucinskoj, u Županijskoj…

2 min read
Državne nekretnine daju u zakup više poslovnih prostora u cijeloj zemlji, od kojih su 4 u Osijeku.

U Kapucinskoj, na Trgu Pape Ivana Pavla II. i u Županijskoj ulici na dvije lokacije… Državne nekretnine daju u zakup više poslovnih prostora u cijeloj zemlji, od kojih su 4 u Osijeku.

Riječ je o natječaju i ‘pobjeđuje’ najviša ponuđena cijena. Natječaje je objavljen danas, svi se prostori mogu pregledati, tražena je uplata jamčevine prije natjecanja, a vremena ima taman…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Prva je nekretnina u Kapucinskoj ulici na broju 36. Po srijedi je više od 179 ‘kvadrata’, a poslovni prostor u prizemlju izdaje se za početnu cijenu od 1.348,78 eura.

Druga nekretnina je ‘iza konkatedrale’, na Trgu Pape Ivana Pavla II. i ima malo više od 27 ‘kvadrata’. Početna cijena zakupa je 204,02 eura mjesečno.

Obje nekretnine su D energetskog razreda, u objesu su dopuštene sve djelatnosti sukladno propisima i može ih se pogledati prije natjecanja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U Županijskoj ulici su dva poslovna prostora, jedan na broju 28, drugi na 30. Na broju 28 je prostor od ‘mrvicu’ iznad 27 četvornih metara, za početnu mjesečnu zakupninu od 152,40 eura. Energetski razred je G. A na broju 30 ‘krije se’ više od 95’kvadrata’ za cijenu od 539 eura mjesečno.

Više o svim prostorima, kao i kondicijama natječaja možete pronaći OVDJE.

– Poslovni prostori u zakup se daju u viđenom stanju na vrijeme od 10 godina, a pogledati se mogu u terminima objavljenima uz natječaj – javljaju Državne nekretnine i dodaju…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Svi zainteresirani ponuditelji svoje ponude trebaju dostaviti na adresu: Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, 10000 Zagreb do 16. lipnja 2023. do 12 sati. Javno otvaranje ponuda bit će održano u 13 sati na istoj lokaciji u Planinskoj ulici 1 u Zagrebu.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Državne nekretnine (screenshot)