4. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Apel policije u Osijeku maturatnima: …kako bi ova proslava završila sa što manje neželjenih posljedica…

1 min read
- Također, kako bi ova proslava završila sa što manje neželjenih posljedica apeliramo na sve mlade da svojim ponašanjem i postupcima ne ugrožavaju vlastitu sigurnost i sigurnost građana i imovine.

– Osječko-baranjska županija ove godine organizira ispraćaj maturanata u šest gradova Belom Manastiru, Valpovu, Donjem Miholjcu, Našicama, Đakovu i Osijeku – naglašava policija iz Osijeka, imajući u vodu i ostale reperkusije…

– Ispraćaj maturanata počinje u 9.30 sati, a točno u podne u svim gradovima učenici će tradicionalno zaplesati Quadrillu – dodaju…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

A onda…

– Stoga sve sudionike u prometu molimo za strpljenje i razumijevanje s obzirom da će prilikom prolaska povorke maturanata promet po etapama biti ograničen.

– Također, kako bi ova proslava završila sa što manje neželjenih posljedica apeliramo na sve mlade da svojim ponašanjem i postupcima ne ugrožavaju vlastitu sigurnost i sigurnost građana i imovine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U cilju održavanja povoljnog stanja sigurnosti policija će provoditi mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a sukladno ovlastima iz Zakona o policijskim poslovima i ovlastima – zaključuje policija.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)