29. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Traže se čak i muzač krava, ‘head hunter’, stolar, konobar…

3 min read
Portal posao.hr najbrži je put do posla!

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje! Donosimo vam njihovih top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno!

Scalable Global Solutions d.d. zapošljava Full-Stack Developera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave se zaprimaju do 11.06.2023. Potreban je kandidat s iznimno razvijenim analitičkim vještinama koji je neovisan i pouzdan u poslu te je spreman raditi u timu. Prijavite se putem linka.

ALFA OPREMANJE d.o.o.  zapošljava Stolara (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 12.06.2023. Posao uključuje montažu i izradu konstrukcije za drveni namještaj. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i djelomično pokrivene troškove prijevoza. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

BOKUN poljoprivredni obrt traži kandidata za poziciju Veterinarski tehničar (m/ž). Traže se kandidati sa srednjom stručnom spremom i 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i u cijelosti plaćene troškove prijevoza. Mjesto rada je Hrastovac, a prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

RICARDO d.o.o. zapošljava Profesionalnog vozača teretnih motornih vozila (m/ž) u Darda. Potrebni su kandidati s položenom vozačkom kategorijom C i E, za prijevoz robe u domaćem i međunarodnom transportu. Možete se prijaviti do 31.07.2023. putem brze prijave.

LACTIS d.o.o. traži kandidate za poziciju Muzač (m/ž). U opisu posla nalazi se mužnja na farmi krava. Poslodavac nudi plaćene troš’kove prijevoza u potpunosti te puno radno vrijeme. Mjesto rada je Budrovci, a prijaviti se možete do 30.06.2023. putem brze prijave.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

Pro-Monting d.o.o. traži Head Huntera (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Traže se kandidati s vrlo dobrim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i usavršavanja i stimulacije. Možete se prijaviti do 08.06.2023. putem portala.

Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

ALBATROS GRUPA d.o.o. traži Konobara (m/ž). Mjesto rada je Čepin te prijave traju do 18.06.2023. Traže se 2 radnika za posluživanje pića i napitaka u caffe bar-u „CLUB B“. Prijaviti se možete putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji HR administrator (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, motivirajući kompenzacijski paket i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. putem brze prijave.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)