30. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Baranja Wine & Walk: Rekordan broj sudionika, prijave gotove! Evo karte po kojoj će se kretati po brdu…

1 min read
- Više nema mjesta ni za iglu - kazao nam je telefonski za OsijekExpress.com Matej Perkušić, direktor TZ Baranja, dodajući kako je to rekordan broj, nikada veći do sada.

Prijave su zatvorene! Rekordan broj sudionika krenut će Banskim brdom u subotu, na put dug 14 kilometara, s 13 ‘postaja’. Uplaćeno je 350 kotizacija i Baranja Wine & Walk je organizaciji ‘razorio’.

– Više nema mjesta ni za iglu – kazao nam je telefonski za OsijekExpress.com Matej Perkušić, direktor TZ Baranja, dodajući kako je to rekordan broj, nikada veći do sada.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Inače, Turistička zajednica Baranje u subotu (3.6.) na Banskom brdu organizira 7. izdanje manifestacije Baranja Wine & Walk. Polazna točka je Vinarija Belje (Kamenac) nakon koje će se Walkeri zaputiti na vinsku avanturu od ukupno 13 vinskim točaka i 14 kilometara.

Neki od vinara koji sudjeluju na manifestaciji su Belje, Kusić, Zajec, Kalazić, Zlatno brdo, Szabo, Kolar i drugi. Sudjeluju i predstavnici Udruge proizvođača kulena – Baranjski kulen tako da ova manifestacija za cilj ima promociju svih baranjskih proizvoda.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Brojimo rekordnih 350 sudionika koji će biti raspoređeni u 6 grupa od kojih prva kreće u 10 sati, zatim svaka naredna na pola sata – dodaju iz TZ Baranje i zaključuju…

– Nakon walkinga sve sudionike očekuje after party od 17 sati u Vinariji Horvat u Kamencu – zaključuje se.

Foto: TZ Baranja (screenshot) & Pixabay (ilustracija)