29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sutra u Zračnu luku Osijek slijeće prvi avion iz Londona i polazi za London!

2 min read
Za pojedine letove i 'dublje' u lipnju, još od najave, više nije bilo mjesta. Sve je bilo munjevito pokupovano. Kako se stvari mijenjaju iz minute u minutu, što je razumljivo za 'online' prodaju, glupo je i da vam pišemo kada su prva slobodna mjesta. Valja provjeravati.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Došao je 2. lipnja brzo. Možda su pojedini i zaboravili, ali oni koji su kupili prve karte sigurno nisu. Sutra, u petak, 2. lipnja kreću prvi letovi iz Osijeka za London i obratno. Sutra će iz Londona sletjeti u Osijek prvi avion Ryanaira i potom poletjeti za londonski Stansted. Dakle, počinje!

Za pojedine letove i ‘dublje’ u lipnju, još od najave, više nije bilo mjesta. Sve je bilo munjevito pokupovano. Kako se stvari mijenjaju iz minute u minutu, što je razumljivo za ‘online’ prodaju, glupo je i da vam pišemo kada su prva slobodna mjesta. Valja provjeravati. Ali, dakle, nije dugo trebalo Osječankama i Osječanima ‘namirišati’ novu ponudu letova iz Osijeka za London i nazad, a koju je objavio niskobužetni avioprijevoznik Ryanair.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sutra se, naime, leti iz Osijeka, iz Klise, za Stansted, sjajnu destinaciju, štoviše i jako dobro povezanu s gradom u kojeg putujete, kao i za eventualna presjedanja.

Letovi za London iz Osijeka su ponedjeljkom i petkom, poslijepodne i navečer.

Iz Londona prvi zrakoplov leti, sukladno njegovoj informaciji, u 12:25 po tamošnjem vremenu. U Osijeku je u 16 sati. Uzme li se u obzir vremenska razlika, let će zapravo trajati oko 2 i pol sata. Isto tako u 17:00 kreće za London u ponedjeljak, gdje avion slijeće u 20:35 po tamošnjem vremenu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iz Osijeka leti petkom u 16:25, slijeće u London u 18:00 po tamošnjem vremenu, a ponedjeljkom je to od 21:00 i Osijeka do 22:35 i Londona.

Iako za to nema službene potvrde, Ryanair će letjeti Airbusom, uvijek iznad 150 mjesta.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)