23. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

89-godišnjak ‘zgazio’ i teško ozlijedio 74-godišnjakinju na pješačkom! I otišao…

1 min read
- Ozlijeđenoj 74-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je prevezena u bolnicu i zadržana na daljnjem liječenju, a ozljede su okvalificirane kao teške.

– U Slavonskom Brodu, na raskrižju Ulice Petra Svačića i Matije Gupca (kružni tok), dana 5. lipnja, u 9.10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 74-godišnja pješakinja teško ozlijeđena – javlja policija i pojašnjava što se dogodilo…

– Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer 89-godišnjak upravljajući osobnim automobilom prilikom skretanja udesno nije propustio pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– …te je došlo do udara automobila u istu i njenog pada na kolnik.

– Ozlijeđenoj 74-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je prevezena u bolnicu i zadržana na daljnjem liječenju, a ozljede su okvalificirane kao teške.

– Nakon prometne nesreće 89-godišnjak je napustio mjesto događaja ne obavijestivši policiju, odnosno ovlaštenu osobu koja obavlja očevid, a čiji dolazak je trebao sačekati na mjestu prometne nesreće.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici su ubrzo pronašli 89-godišnjaka protiv kojeg podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)