4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Država prodaje 87 vozila… Nisu ispitana, nisu možda mlada, ali su cijene sjajne! Pogledajte ih…

1 min read
Inače, napomena je da su vozila neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, ne jamči se za ispravnost kilometraže, nema prigovora...

Na ‘lageru’ ima VW-ovih Caddyja, Transportera, Craftera, Renaultovih, Fiatovih vozila, mahom kombija, uglavnom iz Hrvatske pošte, Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Vozila nisu mlada, kupuju se po principu ‘viđeno-kupljeno’, ali cijene su ima od 200 i manje eura, na više, oko 500. Riječ je, naravno, o početnoj cijeni, jer radi se o prodaji rabljenih vozila putem javne dražbe, koje država prodaje na skladištu vozila Cepelin u Zagrebu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako piše N1, javna dražba rabljenih vozila održat će se 17.06.2023. u 9:00 sati, na skladištu vozila Cepelin u Zagrebu, a pregled vozila i uplate jamčevine održat će se dan ranije, od 9 do 13 sati.

Na ‘lageru’ je 87 vozila, za koja se mogu natjecati sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10% početne cijene za svako vozilo odnosno minimalno 100,00 €, piše N1. Razumije se, naznačuje se za koje se vozilo kupac natječe.

Inače, napomena je da su vozila neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, ne jamči se za ispravnost kilometraže, nema prigovora…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

A cijelu ponudu, sva vozila, kao i početne cijene, svakako kondicije natječaja, odnosno dražbe, potražite OVDJE.

Foto: Pixabay (ilustracija)