21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

NK Osijek nabavio središnjeg braniča iz Grčke! Stiže nekadašnji senior Panathinakiosa, Olympiacosa…

2 min read
Grk Stefanos Evangelou će nositi dres s brojem 41.

– Stefanos Evangelou, 25-godišnji središnji branič, novi je igrač NK Osijek – javlja danas klub s Pampasa i nastavlja…

– Evangelou je potpisao ugovor s Bijelo-plavima do kraja aktualne sezone s opcijom do kraja sezone 2024/25.

– Riječ je o nekadašnjem mladom reprezentativcu Grčke (15 nastupa) koji je ponikao u Panioniosu, seniorsku karijeru počeo je u Panathinaikosu, a nosio je još i dresove Olympiacosa, PAS Giannine, Gornik Zabrzea i Sheriffa gdje je već surađivao sa Stjepanom Tomasom i njegovim stožerom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– S Osijekom je trenirao već u proljetnom dijelu sezone, a sada je s početkom priprema postao i punopravni član Bijelo-plavih.

– Naravno da sam sretan što sam ovdje, pružit ću najbolje od sebe da pobijedimo u svakoj utakmici i ostvarimo ciljeve koji su postavljeni pred momčad. Impresioniran sam i uvjetima koje imamo na novom stadionu i trening kampu, poznajem trenera Stjepana Tomasa i njegov stožer, znam kakav je njegov mentalitet, pogotovo u eliminacijskim utakmicama kakve nas očekuju u lovu na Konferencijsku ligu. Prošao sam klubove kakvi su Panathinaikos i Olympiacos, to iskustvo će mi sigurno puno značiti, ali svjestan sam da me ovdje čeka novo dokazivanje – rekao je Evangelou, piše klub.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Dobro smo upoznati u Stefanosove mogućnosti, već je trenirao s nama na proljeće, pokazao se kao kvalitetan igrač i karakterna osoba, pa smo s te strane uvjereni da će dati doprinos ciljevima koje želimo ostvariti – istaknuo je sportski direktor Ivica Kulešević.

Stefanos Evangelou će nositi dres s brojem 41.

Foto: NK Osijek (screenshot)