19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Očekujte policiju ovaj vikend! Pojačane mjere u prometu u Osijeku, OBŽ, Slavoniji…

1 min read
- Prvenstveno će se obratiti pozornost na prekoračenje brzine kretanja, alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela, kao i druge teže prometne prekršaje - zaključuju.

– Za vikend će se na području Policijske uprave osječko-baranjske provesti pojačane mjere… – javlja Policijska uprava osječko-baranjska i pojašnjava…

– …usmjerene na prekršaje koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Prvenstveno će se obratiti pozornost na prekoračenje brzine kretanja, alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela, kao i druge teže prometne prekršaje – zaključuju.

A s osječkom policijom, isto je javila i požeška…

– Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

– Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)