14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Maloljetni putnik se bori za život! Kao i 18-godišnja putnica! Vozač (18) Mercedesom sletio sa ceste…

1 min read
- Očevidom je utvrđeno i kako vozač i putnici, za vrijeme upravljanja odnosno vožnje u vozilu, nisu koristili sigurnosni pojas.

– Jučer, 28. lipnja oko 23,50 na državnoj cesti D-46 kod Orolika, 18-godišnjak je upravljao osobnim automobilom „Mercedes“ vinkovačkih registracijskih oznaka… – javlja policja i nastavlja…

– …te uslijed neprilagođene brzine kretanja osobinama ceste i vidljivosti (zavoj udesno, noć) sletio u cestovni kanal, gdje se nakon višestrukog prevrtanja vozilo zaustavilo na krovu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je maloljetni putnik, a teže je ozlijeđena i 18-godišnja putnica, dok je vozač lakše ozlijeđen.

– Očevidom je utvrđeno i kako vozač i putnici, za vrijeme upravljanja odnosno vožnje u vozilu, nisu koristili sigurnosni pojas.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zbog sumnje da je kršenjem prometnih propisa izazvao prometnu nesreću i zbog toga uzrokovao tešku tjelesnu ozljedu drugih osoba, protiv vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu – zaključuje se.

Foto: PU VSŽ (screenshot)