24. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Severina stiže u Osijek! Poslije 12 godina koncert u Gradskom vrtu!

1 min read
- Dug period u kojem se nisu susreli, svakako će biti dodatan razlog za večer punu emocija, koje su i inače posebno jake kada je u pitanju Severina i osječka publika.

– U jeku promocije novog albuma ‘Sorry’, Severina je objavila još jednu vijest na koju je publika, posebno osječka, čekala punih 12 godina… – javlja organizacijski tim i dodaje…

– 29. rujna, u grad na Dravi, točnije Dvoranu Gradski vrt, Severina dolazi kako bi publici predstavila i aktualni album, ali i sve one uspješnice s prethodnih albuma, koje će Slavonci ovoga puta po prvi puta čuti uživo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Posebno za tu priliku, Severini će se na pozornici pridružiti i prošireni prateći orkestar.

– Dug period u kojem se nisu susreli, svakako će biti dodatan razlog za večer punu emocija, koje su i inače posebno jake kada je u pitanju Severina i osječka publika.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nije me bilo u Osijeku 12 godina i sad planiram sve nadoknaditi. Jedva čekam doći i pjevati s Osječankama i Osječanima, grliti se s njima, ali i uživati u njihovom gostoprimstvu i slavonskim delicijama… – izjavila je Severina povodom ove dugoiščekivane večeri, za koje su ulaznice dostupne putem sustava Eventim.

Foto: Matea Smolčić Senčar (ustupčjeno za objavu)