22. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Više od 5.000 navijača NK Osijek ‘testiralo’ novi stadion na Pampasu!

2 min read
Opus Arena ima 13.005 mjesta, sva pod krovom. Pitanje je samo koji sektor kome najbolje leži, na kojoj tribini i po kojoj cijeni.

NK Osijek je prebrojao i javlja o više od 5.000 posjetitelja tijekom 3 sata u subotu, koliko su bila po prvi puta za javnost otvorena vrata novog stadiona na Pampasu u Osijeku, Opus Arene.

Bila je to vrhunska prilika vidjeti uživo ono što gledamo na fotografijama i video zapisima službe za odnose s javnošću, medija… Bila je to prilika za brojne navijače odmjeriti koja su to najbolja mjesta prije nego u prodaju za koji dan budu puštene godišnje ulaznice za domaće utakmice Osijeka, kojih je lane prodano, primjerice, više od 4.300.

Brojni su jučer svjedočili fotografijama na društvenim mrežama o ljepoti i komforu stadiona, najavljujući kupovinu godišnjih karata, dodajući kako je doživljaj na licu mjesta nešto sasvim posebno.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Opus Arena ima 13.005 mjesta, sva pod krovom. Pitanje je samo koji sektor kome najbolje leži, na kojoj tribini i po kojoj cijeni.

– …navijači Bijelo-plavih dobili su priliku obići novi stadion, prošetati se tribinama i prvi put vidjeti kakav će biti njihov novi pogled na travnjak – opisali su događaj iz NK Osijek, dodajući…

– Iako je stadion u fazi završnog uređenja pa neki sadržaji još nisu dostupni (fan shop, šankovi…), do 22. srpnja i sraza protiv Slaven Belupa zablistat će u svom punom sjaju. A već sada reakcije su bile pozitivne, potpuno novi doživljaj utakmice koji će se dobiti s tribinama nadomak samom travnjaku, ali i sjajno koncipiranim mjestima i sektorima budući da je gotovo sa svih pogled odličan, uvelike će doprinijeti atraktivnosti same utakmice – dodaju iz kluba.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zagrijavanje je uspješno odrađeno, 5. srpnja počinje prodaja godišnjih ulaznica… – zaključuju na kraju.

Foto: NK Osijek (screenshot)