19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Obavljen očevid na autocesti! Mladić je zahvatio bankinu i izgubio kontrolu…

1 min read
- O prometnoj nesreći policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima dostaviti posebno izvješće - zaključuje policija.

– Očevidom, obavljenim pod rukovodstvom zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno je kako je oko 6,15 sati na autocesti Zagreb-Lipovac u blizini Štitara 26-godišnjak s područja Požeško-slavonske županije, upravljajući osobnim automobilom slavonsko-brodskih registracijskih oznaka, uslijed nepropisnog kretanja vozilom, kotačima zahvatio bankinu, izgubio nadzor nad upravljačem i sletio s kolnika autoceste – javila je danas policija nakon očevida strašne prometne nesreće rano jutros na autocesti u Slavoniji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom poginulog će biti obavljena obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru – dodaju i nastavljaju…

– O prometnoj nesreći policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima dostaviti posebno izvješće – zaključuje policija.

Podsjećamo, jutros u 6:37 zaprimljena je dojava Centra 112 o teškoj prometnoj nesreći na autocesti Zagreb-Lipovac u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Na mjesto događaja žurno su upućene sve hitne službe.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o mladom muškarcu koji je putovao na posao iz Brodsko-posavske u Vukovarsku-srijemsku županiju, gdje je radio na poslovima građevine.

Foto: PU VSŽ (screenshot)