4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nema tragova nasilne smrti! Ali, policija još ne zna tko je nađen na ušću kanala u rijeku!

1 min read
U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu, nastavlja se daljnji rad te utvrđivanje identiteta osobe - dodaju iz policije.

– Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, jučer su na mjestu pronalaska mrtvog tijela osobe obavili očevid – javlja policija, dodajući kako nisu pronađeni tragovi nasilne smrti.

Pa ipak, još ne znaju o kome je riječ.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu, nastavlja se daljnji rad te utvrđivanje identiteta osobe – dodaju iz policije.

Podsjećamo…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Dana 2. srpnja 2023., oko 10,30 sati, u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimljena je dojava o pronalasku mrtvog tijela osobe uočenog u vodi na ušću kanala Glogovice, koji se ulijeva u rijeku Savu (u Slavonskom Brodu) – javila je tada policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje na mjestu događaja su potvrdili navode dojave, te se nastavlja očevid i daljnji rad na utvrđivanju identiteta osobe.

Neslužbeno, riječ je o starijoj muškoj osobi.

Foto: OsijekExpress.com (ilustracija)