19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: Dvoje djece ozlijeđeno! Dijete (9) na biciklu! I dijete (8) na električnom romobilu!

1 min read
- Najteža prometna nesreća protekli tjedan, u kojoj je devetogodišnje dijete teško ozlijeđeno, se dogodila u srijedu oko 20 sati u Velikom Polju - nastavlja policija i pojašnjava...

– Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko–podravske županije evidentirano 13 prometnih nesreća, od kojih 4 s ozlijeđenim osobama i 9 s materijalnom štetom, a u tim prometnim nesrećama je jedno dijete vozač bicikla teško ozlijeđeno, a 3 sudionika u osobnim automobilima i jedno dijete vozač osobnog prijevoznog sredstva su lako ozlijeđeni – navodi danas u priopćenju za prošli tjedan policija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Najteža prometna nesreća protekli tjedan, u kojoj je devetogodišnje dijete teško ozlijeđeno, se dogodila u srijedu oko 20 sati u Velikom Polju – nastavlja policija i pojašnjava…

– Do prometne nesreće je došlo kada je dijete, koje je upravljalo biciklom koristeći reflektirajući prsluk i biciklističku kacigu, prilikom polukružnog okretanja na križanju sišlo na šljunčani put, pri čemu je zbog velike razlike u razini između asfaltiranog i šljunčanog kolnika biciklom palo na zelenu površinu.

– Osim ovoga teško nastradalog djeteta, dijete je sudjelovalo i u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u 11,15 sati u Slatini.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U ovoj prometnoj nesreći je 8-godišnje dijete upravljajući osobnim prijevoznim sredstvom – električnim romobilom po nogostupu, uslijed kretanja neprilagođenom brzinom izgubilo nadzor nad vozilom, prednjim kotačem zahvatilo kanalicu za odvod vode i palo na zelenu površinu – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)