29. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Od jučer poslijepodne preusmjerene pojedine autobusne linije osječkog GPP-a!

1 min read
- Navedena preusmjerenja važe do završetka radova, odnosno sljedećih mjesec dana. Mole se putnici za strpljenje i razumijevanje - zaključuju iz GPP-a.

– Obavijest korisnicima javnog gradskog prijevoza na autobusnim linijama br. 1, 2 i 5 – naslovili su jučer iz GPP-a obavijest na svojim Facebook stranicama, dodajući kako je od jučer poslijepodne na snazi izmjena.

– …zbog nastavka izvođenja radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture na križanju Županijske ulice i Ulice Ivana Gundulića u Osijeku te nužnog obilaska zone radova, GPP je u obvezi dijelom preusmjeriti autobusne linije koje prometuju predmetnom trasom, prema sljedećem… – nastavljaju i nabrajaju…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– autobusna linija br. 1: Jug II – Kanižlićeva – Vijenac Petrove gore,

– autobusna linija br. 2: Ul. Hrvatske Republike – Retfala, i

– autobusna linija br. 5: Josipovac – Bijelo Brdo,

– …u smjeru zapada prometovat će obilazno Županijskom ulicom do Đakovštine – desno Reisnerovom – desno u Ulicu sv. Ane – te povratak lijevo u Gundulićevu ulicu i dalje po trasi linije. U ovom smjeru se privremeno ukida autobusno stajalište Ul. sv. Ane u Gundulićevoj ulici, te će se koristi zamjensko stajalište na obilaznoj trasi u Ulici sv. Ane neposredno prije povratka u Gundulićevu ulicu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U povratku sve 3 autobusne linije u smjeru prema Gajevom trgu, prometuju iz Gundulićeve ulice ravno preko Županijske – lijevo Prolaz Ante Slavičeka – te linije 1 i 5 idu desno a linija 2 lijevo u Ul. Hrvatske Republike, i dalje po ustaljenim trasama.

– Navedena preusmjerenja važe do završetka radova, odnosno sljedećih mjesec dana. Mole se putnici za strpljenje i razumijevanje – zaključuju iz GPP-a.

Foto: GPP (Tomislav Bubalo), (screenshot, ilustracija)