15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječanin (!?) u Sl. Brodu, pijan, bez vozačke, s neregistriranim autom, izazvao prometnu…

1 min read
Nesavjesni vozač je učestali ponavljač prometnih prekršaja te su ostvareni zakonski uvjeti za primjenjivanje odredbe iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te mu je shodno tome privremeno oduzet automobil.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

U srijedu, oko 11 sati, u Slavonskom Brodu, u Osječkoj Ulici, dogodila se prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom, javila je policija u kojoj je sudjelovalo vozilo osječkih registracijskih oznaka.

– Obavljenim očevidom je utvrđeno da je 29-godišnjak upravljao s osobnim automobilom (osječkih registracijskih oznaka), te je prilikom uključivanja na kolnik u Osječkoj Ulici oduzeo prednost prolaska 38-godišnjakinji koja je upravljala s osobnim automobilom, a koja je lakše ozlijeđena – javlja policija i dodaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Prilikom postupanja i utvrđivanja činjenica i okolnosti u vezi događaja policijski službenici su utvrdili da 29-godišnjak upravlja s neregistriranim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,26 promila i prije stjecanja prava na upravljanje.

– Nesavjesni vozač je učestali ponavljač prometnih prekršaja te su ostvareni zakonski uvjeti za primjenjivanje odredbe iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te mu je shodno tome privremeno oduzet automobil.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Također je 29-godišnjak priveden u prostorije policije gdje je zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te će policija protiv počinitelja navedenih prekršaja podnijeti odgovarajuća pismena – zaključuje se u priopćenju policije…

Foto: OsijekExspress (arhiva, ilustracija)