4. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dvije prometne s ozlijeđenim osobama: U jednoj se pijani vozač zabio u drvo! Ozlijeđeno i dijete (13)!

1 min read

Dvije su se prometne nesreće u petak dogodile na požeškom području, a u kojima su ozlijeđene osobe. U jednoj čak i dijete u dobi od 13 godina.

– U petak 7. srpnja 2023. oko 8.40 sati između mjesta Kutjevo i Bektež, 28-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom te prešla u suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom vozila udarila u prednji dio osobnog automobila, a kojim je upravljao 68-godišnjak – javlja policija i dodaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Uslijed udara osobni automobil kojim je upravljala 28-godišnjakinja je odbačen u putni kanal, dok je vozilo kojim je upravljao 68-godišnjak odbačeno na središnji dio kolnika.

– U prometnoj nesreći 68-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv 28-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

– Istoga dana, oko 17.15 sati u mjestu Busnovi, 43-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,48 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te udario u smjerokazni stupić nakon čega je došlo do slijetanja vozila s kolnika i udara u drvo bora.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni putnici iz vozila starosti 13 i 41 godinu, dok protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments