14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO ‘Tri kornera penal’ – Spektakl u Donjem gradu! Radić: “Volim, gledam, navijam…”

1 min read
- Ne ide mi nogomet tako dobro kao košarka, ali volim, gledam, navijam... - nasmijao se gradonačelnik Osijeka Ivan Radić na upit novinara.

Prepuno gledalište, bakljada, ‘show’… kako je to već ‘vijekovima’ u Osijeku kada se igra najpoznatiniji ljetni malonogometni turnir ‘Tri kornera penal’. Tako je bilo nekad u ‘Parku kulture’, tako je bilo i sinoć, i još bolje na osječkoj Olimpiji, gdje je upriličena završnica turnira.

Olimpija, nogometni simbol i Donjeg grada i Osijeka, upriličila je završnicu 20. izdanja ovog turnira u Osijeku, a na novom i obnovljenom igralištu, kojem je Grad Osijek ‘udahnuo život’ s 50.000 eura, novim tribinama, rasvjetom, asfaltom, umjetnom travom…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Čestitam organizatorima, unaprijed i pobjednicima, svim ekipama koje su sudjelovale… – kazao je gradonačelnik Osijeka malo prije početka finalnih ogleda, dodajući ako mu je izuzetno drago vidjeti da se gradska investicija koristi i da je gledalište prepuno…

– Ovo mi je izuzetno drago za vidjeti – dodao je.

A na upit novinara kako njemu ide nogomet i je li se spreman okušati, dometnuo je…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ne ide mi nogomet tako dobro kao košarka, ali volim, gledam, navijam… – nasmijao se gradonačelnik Osijeka Ivan Radić na upit novinara.

Foto: Grad Osijek (screenshot)


Facebook Comments