1. listopada 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO Anita i Davor ‘se skrasili’ u Las Vegasu! ‘Elvis’ im obnovio zavjete otprije 36 godina!

2 min read
- ...ovlašću mi danom, proglašavam vas opet ženom i mužem... - po prilici je rekao 'Elvis' na koncu ceremonije u kapelici, genijalnom događaju, osmišljenom 'eventu' u kojeg ih je uveo i vodio pjesmom, hitovima 'The Kinga'.

Osječka i hrvatska glumica Anita Schmidt i osječki i hrvatski književnik, scenarist, autor, novinar Davor Špišić, njezina ‘bolja polovica’, da malo obrnemo izražajne stereotipe, u Las Vegasu su, čini se, u jednoj od tamošnjih kapelica za ‘express brakove’, ali i za vrhunsko nezaboravno sjećanje i doživljaj, obnovili zavjete. A ceremoniju je vodio nitko drugi do ‘Elvis’.

Anita i Davor, kako svjedočimo njihovim objavama na društvenim mrežama, plažna ljetovanja redovito mijenjaju za sjajno osmišljena putovanja, a tako su i ovo ljeto, sugerira niz objava na FB-u i IG-u, zamijenili za dobro i pomno isplaniran odlazak u SAD.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Poslije Washingotna, New Yorka, Los Anglesa…, puta od istočne do zapadne obale Amerike, ‘skrasili su se’ u Nevadi, u Las Vegasu. Pa iako ‘što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu’, video i fotografije su objavljeni.

– …ovlašću mi danom, proglašavam vas opet ženom i mužem… – po prilici je rekao ‘Elvis’ na koncu ceremonije u kapelici, genijalnom događaju, osmišljenom ‘eventu’ u kojeg ih je uveo i vodio pjesmom, hitovima ‘The Kinga’.

– Nakon 36 godina braka i King je to blagoslovio. Vivaaa Las Vegas! – napisao je Davor Špišić na Facebooku, nižući i nekoliko fotografija s ceremonije iz tamošnje Bliss kapelice za vjenčanja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Davor je čekao ‘kod oltara’, ‘Elvis’ je Anitu uveo u kapelicu pjevajući Can’t Help Falling in Love, da bi pjesmu ‘preuzeli’ i ‘mladenci’. Kasnije ih je ‘Elvis’ vodio kroz zavjete i obećanja, čestitao…, jedno drugom su obećali paziti se i u dobru i u zlu…, razmijenili prstenje. A onda su opet zaorili Elvisovi hitovi.

Video možete vidjeti OVDJE.

Foto: Facebook (screenshot) & Pixabay (ilustracija)