3. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Stiže 2. izdanje! Srpanjska ljetna noć rasplesat će vas u subotu 29. srpnja!

3 min read
U nadolazećem vikendu pronađite nešto za sebe i nastavite dugogodišnju tradiciju druženja, zabave i uživanja u osječkim ljetnim večerima.

– Kao neizostavni dio ljeta u Osijeku, II. Osječka ljetna noć održat će se u subotu 29. srpnja 2023. godine u znaku glazbe i plesa. Pozivamo vas na već tradicionalnu šetnju i druženje na poznatim lokacijama  u organizaciji Grada Osijeka i Turističke zajednice grada Osijeka – javljaju iz TZ-a Grada Osijeka i nastavljaju sa sadržajem i programom…

– Atraktivne kulise u središtu grada poput glavnog Trga Ante Starčevića, Trga Slobode i najljepše riječne šetnice Promenade, ponovno će biti obogaćeni zabavnim i gastro sadržajima, a tradicionalno će im se pridružiti i brojni ugostitelji s ponudom osvježavajućih pića i dobre glazbe.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Glavni Trg Ante Starčevića bit će središte plesnog spektakla koji će nam omogućiti osječki plesni klubovi PS Shine, ŠPU Feniks, PS Independance, PK Broadway  te  SPK Petrinia s plesnom skupinom „Stage Control“.

– Trg Slobode već je  tradicionalno posvećen dječjem sadržaju, a ovog puta naši će najmlađi uživati u projekciji sinkroniziranog animiranog filma „Neustrašiva njuška“. Zato slobodno ponesite svoje jastučiće kako biste se udobno smjestili i uživajte u toploj ljetnoj večeri.

– Za ljubitelje dalmatinske pjesme uvijek dobro raspoložena Klapa Zrinski iz Osijeka pjevat će na tradicionalnom mjestu, u prolazu Vanje Raduš.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Omiljena šetnica Promenada bit će ispunjena ponudom lokalnih obrtnika i proizvođača, ali i ponudom erdutskih i baranjskih vina, vinara s osječkom adresom, te zanimljivom ponudom craft piva. Za glazbeni program zadužen je omiljeni osječki glazbenik Dinko Pleša, dok će dozu sportske vodene atrakcije na rijeci Dravi u Freestyle show-u Osječanima donijeti Wolfgang Strasser – Viceprvak Alpe Adria Toura 2022 i Rok Florijančić – šesterostruki svjetski prvak u Jet Ski-u – zaključuju iz TZ-a, a vi pogledajte program…

PROGRAM:

  • Trg  Ante Starčevića, 20:30h

Plesni spektakl PS Shine, ŠPU Feniks, PS Independance, PK Broadway, SPK Petrinia

Priuštite si nezaboravnu večer vrhunskog plesa  uz osječki Plesni studio Shine, Športsko plesnu udrugu Feniks, Plesni studio Independance, Plesni klub Broadway i Plesni klub Petrinia iz Petrinje. Osim uživanja u zanimljivim nastupima posjetitelji će moći i sami zaplesati.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

  • Trg Slobode, 19:30h

Filmska večer uz sinkronizirani animirani film „Neustrašiva njuška“

Poznata lokacija za dječje radosti, Trg Slobode, ovog će puta biti mjesto projekcije novog animiranog filma „Neustrašiva njuška“.

  • Prolaz Franje Krežme (Vanje Radauša), 20:00h

Klapa Zrinski iz Osijeka i Vesela grupa

Za ljubitelje dalmatinske pjesme i tradicionalnog zvuka pobrinut će se Klapa Zrinski iz Osijeka koja će svojim glasom uljepšati šetnju našim građanima i posjetiteljima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

  • Šetalište kardinala Franje Šepera, 19:30 h

Prigodna prodaja lokalnih obrtnika, ponuda vina i craft piva, uz glazbeni nastup Dinka Pleše. Freestyle show na rijeci Dravi izvest će Wolfgang Strasser – Viceprvak Alpe Adria Toura 2022 i Rok Florijančić – šesterostruki svjetski prvak u Jet Ski-u u vremenu od 20:30-21:00 sat

U nadolazećem vikendu pronađite nešto za sebe i nastavite dugogodišnju tradiciju druženja, zabave i uživanja u osječkim ljetnim večerima.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)