30. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Jelena Dokić ponovno u svom rodnom Osijeku: “Razglednica iz Hrvatske! Šaljem vam puno zagrljaja…”

1 min read
...veze s rodnim Osijekom i rodnom Hrvatskom uvijek je održavala i na najljepši mogući način dijelila objave na društvenim mrežama, o Jadranu, Zagrebu, svakako Osijeku.

Nekoć 4. reket svijeta u ženskoj konkurenciji, vrhunska bivša tenisačica i rođena Osječanka Jelena Dokić, danas se na Instagrmu javila svojim ‘fanovima iz Osijeka. Nakon godinu dana od posljednjeg boravka ovdje, ponovno je posjetila rodni grad i to podijelila s tisućama ‘fanova’, ponajprije Australaca, ali svakako ljudi iz cijelog svijeta.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jelena se rodila u Osijeku, gdje je učinila i prve teniske korake. Njezina je obitelj dijelom živjela i u Čepinu. U vrijeme Domovinskog rata njezin je otac, odnos s kojim je opisala u svojoj autobiografiji – Neslomljiva, cijelu obitelj odveo u susjednu državu. Nastupala je jedno vrijeme za susjednu tadašnju SiCG, da bi potom zauvijek otišla s ovih prostora, u Australiju.

Pa ipak, veze s rodnim Osijekom i rodnom Hrvatskom uvijek je održavala i na najljepši mogući način dijelila objave na društvenim mrežama, o Jadranu, Zagrebu, svakako Osijeku.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

I sada je fotografijom iz Osijeka Jelena Dokić pronašla najljepše kutke grada, ponovno fotografirala Sakuntala park, kao i lane, naljepši park u Hrvatskoj.

– Razglednica iz Hrvatske! I svima vama šaljem malo pozitive danas. Jednostavno ‘dobro jutro’, ‘provedite odličan dan’ i ‘nadam se da ste dobro’… Dakle šaljem vam sve navedeno plus puno pozitivnih vibracija i zagrljaja. Ljubav, Jelena – napisala je na IG-u.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: Instagram, Jelena Dokić (screenshot)