28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Užas! Policija u Slavoniji zatekla muškarca kako ‘cipelari’ drugog! Nije htio prestati…

1 min read
- Nad počiniteljem su uporabili sredstva prisile (sredstva za vezivanje) i priveli ga u policijsku postaju.

– Prilikom redovite ophodnje dana 8. kolovoza, u 23.45 sati, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, na parkiralištu u Gundulićevoj ulici, uočili su mušku osobu koja nogama udara drugu mušku osobu, a koja leži na tlu – javlja policija i nastavlja…

– Policajci su odmah izdali upozorenje počinitelju da prestane na što se isti oglušio i nastavio sa udaranjem, no policajci su spriječili daljnje „cipelarenje“.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nad počiniteljem su uporabili sredstva prisile (sredstva za vezivanje) i priveli ga u policijsku postaju.

– Utvrđeno je da se radi o 31-godišnjaku koji je nogama po tijelu udarao 60-godišnjaka zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije.

– Alkotestom je u organizmu 31-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 1,26 promila, a kod 60-godišnjaka 1,20 promila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zdravstveni djelatnici su u policijskoj postaji pregledali 31-godišnjaka i potvrdili da nema tjelesnih ozljeda te da je sposoban za daljnji postupak u policijskoj postaji.

– Ozlijeđenom 60-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški gdje je konstatirano da je lakše ozlijeđen te je pušten kući.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu Stalnoj službi u Novoj Gradiški zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Tjelesna ozljeda – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments