22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nacija i Osječani na moru, a Claudia Rivier u Osijeku!

2 min read
Izabrani bikini za ovu priliku nismo vidjeli u 'storyju', no ranije prikazani na profilu sugeriraju da je to mogao biti pozornosti plijeneći prizor.

I dok se nacija, tako i Osječani, kupaju ovih dana na moru, u Osijeku se kupa Claudia Rivier.

Instagramska zvijezda, naše gore list, ali planetarne slave, navodno Našičanka, makar ju domaći mediji nazivaju ‘bujnom Slavonkom’, s više od 1,1 svojih milijun pratitelja podijelila je jučer ‘story’ iz Osijeka. Bilo je to kupanje ‘na krivu’ u Tvrđi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Izabrani bikini za ovu priliku nismo vidjeli u ‘storyju’, no ranije prikazani na profilu sugeriraju da je to mogao biti pozornosti plijeneći prizor. Zašto je bila u Osijeku? Nemamo pojma. Ali je ‘story’ podijelila oko 19 sati.

Dakle, tko je Claudia Rivier? Na Instagramu je prati više od 1,1 milijun ljudi. Kako i ne bi!? Dodaje u objavama, potpuno je prirodna. Odavno su ju uz naše pronašli i strani mediji, čime je njezina popularnost udvostručena u nekoliko mjeseci. Na svom je Instagram profilu ustvrdila kako je sada Zagrepčanka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Njezine fotografije inače ničim ne otkrivaju mjesto gdje boravi kada je u Slavoniji, ali u jednoj od ranijih interakcija medija s njom, doznalo se kako je iz Našica. No, to vam ne možemo potvrditi. Možda je neka od fotografija i otkrila kakav slavonski pejzaž, ali uglavnom njezine fotografije nisu ‘ravne’. Nimalo. I sve je prirodno, piše 24sata.hr na temelju nalaza liječnika.

Međutim, vratimo se onom – što je važno. Iz arhive ranijih objava… Još od njenog prvog pojavljivanja u javnosti, piše 24sata.hr, bilo je sumnji u prirodnost njezinog poprsja. Ona je to pokušala objasniti svojom građom, viškom kilograma, kazavši da kao mlađa nije imala takve grudi, ali je dobila viška kilograma na ‘određenim dijelovima’. Naposljetku je, da razuvjeri sve sumnjičave, napravila i ultrazvuk za dokaz. Liječnik i nalaz su potvrdili prirodnost njezinih grudi, a kako piše nadalje 24sata, Claudia kaže kako joj grudi ne predstavljaju nikakav problem u svakodnevici.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Rivier je u razgovoru za Dnevnik.hr o svojoj karijeri, ali i podršci partnera. – …žene se uglavnom zgražaju na velike grudi jer sve što druga žena ima, a ti nemaš je bljak. Ja uvijek kažem da moj subotnji izlazak liči na nedjeljnu misu jer sa svakog ćoška čuješ ‘Isuseeee’.  Muškarci se uglavnom udaraju laktovima da slučajno jedan u ekipi ne propusti prizor, to me posebno nasmije – rekla je.

Foto: Instagram (screenshot)