30. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

OLJK Večeras Flamenco, sutra OLJKIĆ i film na krovu KC-a!

1 min read
- Flamenko pjevačica Nina Ćorić u pratnji gitarista Tea Mandžure te uz plesni nastup plesača Virginee Delgado i Mitje Obeda, u Osijek nam donose zvuk i energiju strastvenog španjolskog flamenka.

Večeras u 20 sati na krovu KC-a u sklopu OLJK-a čeka vas Flamenco uživo. A OLJK ovaj vikend nudi i još sjajnih sadržaja, zbog kojih je bolje biti u Osijeku nego na moru…

– Umjesto na prvotno najavljenoj lokaciji Dvorišta HAZU-a u osječkoj Tvrđi, čiji cjelokupni završetak (radova) očekujemo uskoro, glazbeno-plesni program FLAMENCO EN VIVO! (FLAMENKO UŽIVO!) održat će se na krovnoj terasi Kulturnog centra Osijek – javili su iz Kulturnog centra, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Flamenko pjevačica Nina Ćorić u pratnji gitarista Tea Mandžure te uz plesni nastup plesača Virginee Delgado i Mitje Obeda, u Osijek nam donose zvuk i energiju strastvenog španjolskog flamenka.

A sutra, u 11 sati u subotu slijedi OLJKIĆ. Slijedi Interaktivna pričaonica za djecu s mladim osječkim glumcima Hanom Schӧnfeld i Silviom Švastom koji će na zabavan glazbeno-scenski način ispričati priču o CVILIDRETI braće Grimm.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Istog dana u večernjim satima na krovu KC-a od 20 sati u sklopu Filmskih večeri OLJK-a gledamo biografsku dramu “KOŽA” (Skin / SAD,2018.).

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)