18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Stjepan Tomas ‘bijele obrve’! Udario u staklena vrata! “Ne znam, valjda sam previše bio u utakmici”

2 min read
- Valjda sam bio previše u utakmici, zamislio se, ne znam... - dometnuo je Tomas i nastavio se smijati.

Iako je sinoć ‘pao zastor’ na napore Osijeka u plasmanu u UEFA Konferencijsku ligu, pobjeda od 3-2 protiv Adane znači rast Osijekovog i hrvatskog koeficijenta u europskim natjecanjima i ždrijebu, sukladno čemu je kod trenera Osijeka Stjepana Tomasa, po vlastitom svjedočenju, ostala najveća žal zbog, kazao je, sudačkog usmjerenja prve utakmice u Turskoj. A sinoć? Sinoć se prvi puta nasmijao…

Opustila se atmosfera u ‘press salonu’ Opus Arene poslije analize utakmice, pomirila se i novinarska i nogometna ‘kolonija’ s konačnim, zbrojnim rezultatom, da bi novinar Jutarnjeg lista Nikola Patković postavio pitanje koje će poslovično ozbiljnog Tomasa prvi puta nasmijati…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ukazao je novinar na činjenicu da su dva igrača Osijeka bili na travnjaku s povezom i/li maskom, što su bile rane iz prethodno susreta, ali i da Tomas ima ‘bijelu obrvu’. Bilo je evidentno da je nanešen lijek, prašak za rane. Je li se i on ozlijedio, lupao glavom u zid poslije Istre, upitan je.

Tada je Tomas prasnuo u smijeh, onjašnjavajući potom kako se sam, ničim izazvan, zabio u staklena vrata, dok su on i igrači bili pred utakmicu u karanteni.

– Valjda sam bio previše u utakmici, zamislio se, ne znam… – dometnuo je Tomas i nastavio se smijati.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ustvrdio je potom glasnogovornik kluba Mario Mihić kako se najzad ispunila i želja novinara Glasa Slavonije Dalibora Kelera da se već jednom trener i nasmije, da nije svaki puta toliko ozbiljan.

Ali, uozbiljilo se opet brzo i ostat će tako, jer pred Osijekom je sada domaća borba, jedan ‘kolosijek’ na putu prema ostvarenju ovosezonskih domaćih ciljeva. Gorica je prva prepreka. Samo neka nakon Gorice ne bude ozbiljan.

Foto: Ian Srčnik (OsijekExpress.com)