28. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Na ulazu u Čepin osobni automobil završio na krovu!

1 min read
- ...u18:11 sati dojava o prometnoj nesreći na ulazu u Čepin - napisali su na Facebooku iz Javne vatrogasne postrojbe iz Čepina, dodajući...

O prometnoj nesreći više će dana tijekom prijepodneva izvijestiti policija, nakon obavljenog očevida, kada će biti razvidne sve okolnosti i uzroci događaja, no evidentno je iz onog što izvještavaju vatrogasci da nije bilo bezazleno poslijepodne na ulazu u Čepin.

Napokon, iz Županijskog centra 112 Osječko-baranjske županije jutros javljaju kako su vatrogasci Čepina izašli na tehničku intervenciju izvlačenja ozlijeđene osobe u prometnoj nesreći u Čepinu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– …u18:11 sati dojava o prometnoj nesreći na ulazu u Čepin – napisali su na Facebooku iz Javne vatrogasne postrojbe iz Čepina, dodajući…

– Na obje intervencije uzbunjeni svi čepinski dobrovoljni i profesionalni vatrogasci – dodali su, jer prva se intervencija odnosila na požar kuhinje istog dana, nešto ranije, oko 14 sati u Osječkoj ulici.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Prometna nesreća dogodila se, vidljivo je iz fotografije, u blizini Zelenkrova, a okolnosti i uzrok, kao i informacije o eventualnim ozlijeđenim osobama, ovog trenutka nam nisu poznate. Pa ipak, vozilo na krovu sugerira tešku nesreću.

Foto: JVP Čepin, Facebook (screenshot)