2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Traktor, priključni strojevi, rolo bale… sve uzela vatra! Zbog samozapaljenja nakupina smeća…

1 min read
...do požara došlo uslijed samozapaljenja nakupina smeća (kanisteri goriva i ulja, suha trava i sl.), koji su se nalazili u blizini.

– Dana 26. kolovoza, oko 10.30 sati, došlo je do požara u krugu tvrtke, na području Općine Sibinj. Pritom je u cijelosti izgorio radni stroj (traktor), više priključnih strojeva, te nekoliko stotina komada rolo bala sijena – javili su danas iz policije, nastavljajući…

– Požar su ugasili djelatnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slobodnica i Sibinj, te u istom nije bilo ozlijeđenih osoba.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Policijski službenici su uz nazočnost inspektora zaštite od požara obavili očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed samozapaljenja nakupina smeća (kanisteri goriva i ulja, suha trava i sl.), koji su se nalazili u blizini.

– Policijski službenici o događaju dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Dana 26.8.’23. god. u 11:21 sati sibinjske vatrogasce uzbunio je Županijski centar 112. Požar je zahvatio traktor, poljoprivredne strojeve te bale sijena na OPG-u u naselju Slobodnica. Na požar je izašlo 8 sibinjskih vatrogasaca s tri vozila. Brzom intervencijom vatrogasaca požar je lokaliziran i ugašen – objavili su na Facebooku i vatrogasci DVD-a Sibinj.

Foto: Facebook, DVD Sibinj (screenshot)