18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zbog radova u Umaškoj promjene u trasama GPP-ovih linija! Provjerite…

1 min read

– Obavijest korisnicima javnog gradskog prijevoza na autobusnim linijama br. 1: Jug II – Kanižlićeva – Vij. Petrove gore i br. 8: Jug II – Bolnica – naslovili su iz GPP-a novu obavijest, a tiče se radova na izgradnji povišenja, uspornika u Umaškoj ulici.

– Zbog izvođenja radova na izgradnji uzdignute plohe na mjestu pješačkog prijelaza, u Umaškoj će ulici biti obustavljen sav promet u petak 01. rujna 2023. godine od 7:00 do 20:00 sati – javljaju i dodaju…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Slijedom navedenog, GPP je u obvezi preusmjeriti svoje autobusne linije: linija 1: Jug II – Kanižlićeva – Vijenac Petrove gore i liniju 8: Jug II – Bolnica – Jug II prema sljedećem:

– …u dolascima na Jug II obilazak zone radova je iz Opatijske ulice – lijevo skretanje u Srijemsku ulicu gdje je polazno stajalište za liniju 8 i prolazno za liniju 1, – te dalje bez stajališta u Lošinjskoj ulici – desno Divaltovom gdje je zamjensko stajalište za liniju 8 u Divaltovoj 316 (umjesto Umaška istok). Povratak linije 1 je istom trasom.

– Planirano vrijeme radova može biti i kraće od navedenog te će se odmah po završetku radova uspostaviti promet po ustaljenim trasama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Mole se putnici za razumijevanje – zaključuje se.

Evo kako će to izgledati…

Foto: Unikom (screenshot) & GPP (screenshot)