30. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Danas završava OLJK spektakularnim koncertom na Trgu Vatroslava Lisinskog!

2 min read

– Završni koncert 23. Osječkog ljeta kulture pod nazivom LA VIE EN ROSE u kojem će nastupiti operni solisti Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku u pratnji orkestra Opere HNK Osijek održat će se u subotu, 2. rujna s početkom u 20.00 sati na Trgu Vatroslava Lisinskog u osječkoj Tvrđi – najavili su iz Kulturnog centra, organizatora OLJK-a, najveće kulturne manifestacije u kontinentalnoj Hrvatskoj, koja završav danas.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Koncertni program sastavljen od najljepših operetnih arija, pjesama iz mjuzikala i glazbe iz filmova, u izvedbi deset opernih solista Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku u pratnji orkestra Opere HNK te banda HNK Osijek pod dirigentskim vodstvom Mladena Tutavca, glazbom će ispratiti ovogodišnje Osječko ljeto kulture, koji je u trajanju od dva mjeseca, kroz 76 glazbenih, kazališnih, književnih, likovnih, filmskih i dječjih programa od 27. lipnja sve do 2. rujna obogaćivao ljetnu kulturnu ponudu našega grada.

– U čarobnom ambijentu barokne Tvrđe, na Trgu Vatroslava Lisinskog na kojem je i počelo, zajedno s posjetiteljima, ispraćamo ovogodišnje te planiramo iduće Osječko ljeto kulture. Ulaz je SLOBODAN.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dkle, subota, 2.9.2023., 20.00 sati, Trg Vatroslava Lisinskog, Osijek, Koncert LA VIE EN ROSE. Dirigent je Mladen Tutavac. Solisti su Veronika Lemishenko, harfa / Vladimir Piskunov, violina. Operni solisti su Vesna Baljak, sopran/Ivana Medić, sopran/Andrea Paić, sopran/Katarina Toplek Horvat, sopran/Jana Pogrmilović, mezzosopran/Igor Krišto, tenor/Ladislav Vrgoč, tenor/Matic Zakošnjek, tenor/Robert Adamček, bariton/Karlo Miličević, bariton. Orkestar i balet su iz HNK.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other