1. listopada 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Najavljen 30. Osijek Street Race Show! Bit će najveći do sada!

1 min read

Rudolf Kalkan, predsjednik Autokluba Slavonija i zamjenik gradonačelnika Osijeka Dragan Vulin danas su najavili 30. Osijek Street Race Show.

Dakle, 9. i 10. rujna na osječkom sportskom aerodromu okupit će se vozači iz Hrvatske i okolnih zemalja, a sve su prilike da će biti nadmašen svibanjski rekord u broju natjecatelja, jer već sada je prijavljeno više od 200. A prijave stižu i ‘online’, što znači da će broj samo rasti. Jer, brojni obožavaju ovaj sport, trke kojima vide i početak i svo trajanje i kraj utrke, obožavaju dinamičnu i ‘eksplozivnu’ kratku utrku.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– To je jedan sportski ‘event’ koji Osijek također čini gradom. Mi smo centar ovog oktanskog sporta u Hrvatskoj, ali i šire, ponajprije zahvaljujući entuzijastima iz Autokluba Slavonija – počeo je Dragan Vulin ususret natjecanju ovog vikenda, nastavljajući…

– Osobno sam zaljubljenik u ovaj sport, dolazio i privatno prije.

– Grad Osijek podržava ovaj ‘event’, ovaj sportski događaj. Ovogodišnji prvi u svibnju je imao 200 natjecatelja, najveći broj do sada, kao i posjetitelja, a sada će taj broj biti nadmašen – zaključio je.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Da, ovo će biti najveći Osijek Street Race Show do sada. Pripremili smo uobičajeni program, ali s novinama. Čekaju nas automobili, motocikli, natjecanja za amatere, profesionalce, bodovanja… – kazao je i Rudolf Kalkan ususret vikendu.

Foto: Grad Osijek (screenshot)


Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other