2. listopada 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Na linku najmanje 18 dobrih prijedloga, ponuda…

3 min read

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje! Portal posao.hr najbrži je put do posla! Donosimo vam njihovih top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno!

Massive Holding d.o.o. traži Suradnika u prodaji (m/ž). Radi popunjavanja upražnjenog mjesta traže odgovarajućeg djelatnika koji će raditi kao voditelj Salona Osijek. Poslodavac nudi službeno računalo, mobitel te internu i eksternu edukaciju. Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 15.09.2023. putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava Prodavača na sviježim odjelima (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse, plaćene troškove prijevoza, strukturirano uvođenje u posao, popust za zaposlenike i ugodnu radnu okolinu. Prijavi se do 10.09.2023. putem linka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

         

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Human Resources Manager (m/ž) u Osijeku. Posao uključuje zapošljavanje novog osoblja te definiranje prikladnih kompenzacijskih paketa te utvrđivanje prikladnosti plaća i benefita. Prijavite se do 04.10.2023. putem brze prijave.

Atena – Smart Care s.r.o. zapošljava na poziciji Agent za zapošljavanje (m/ž) u Osijeku. Od kandidata očekuju sofisticirano verbalno izražavanje, sofisticirane vještine pisanja i besprijekoran pravopis. Neke od pogodnosti koje nude su bonus za početak i božićni bonus. Prijavite se putem linka do 21.09.2023.

Marjan voće d.o.o. zapošljava Unapređivača prodaje (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Djelatnik na ovoj poziciji zadužen je za obilazak prodajnih mjesta prema dogovorenim hodogramima na terenu u zadanoj regiji. Poslodavac nudi službeni mobitel, vozilo, mogućnost napredovanja i stimulacije. Prijavite se na linku do 14.09.2023.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Asseco SEE d.o.o. / IT Sistemi zapošljava na pozicijama Sistem Inženjer (m/ž) i .NET software Developer (m/ž). Glavna djelatnost ove tvrtke je razvoj softverskih rješenja i proizvoda za stvaranje modernog radnog okruženja velikih tvrtki i organizacija. Mjesto rada je Zagreb, Split i cijela Hrvatska. Možete se prijaviti do 15.09.2023. putem brze prijave.

Sken Log d.o.o. zapošljava Vozača autotransportera (m/ž). Mjesto rada je inozemstvo, a prijave se zaprimaju do 12.09.2023. Od kandidata očekuju minimalno 3 mjeseca rada na E kategoriji, šleperu tandemu ili slično. Poslodavac nudi plaćena 4 tjedna godišnjeg i regres. Prijavite se putem linka.

Sanit – gradnja d.o.o. zapošljava na pozicijama Poslovođa gradilišta (m/ž), Inženjer gradilišta / voditelj radova (m/ž), Armirač (m/ž), Zidar (m/ž) i Tesar (m/ž). Ovaj se posao obavlja na terenu u cijeloj Hrvatskoj. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Prijaviti se možete do 11.09.2023. putem linka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Adecco Hrvatska d.o.o. traži  Kontakt specijalista u korisničkoj podršci na talijanskom jeziku (m/ž). U opisu posla se nalazi pružanje osnovnih informacija i korisničke podrške na talijanskom jeziku putem chat i drugih kanala. Mjesto rada je Rijeka i cijela Hrvatska, a prijaviti se možete do 10.09.2023. putem linka.

Tehnomont-Gradnja d.o.o. zapošljava Građevinskog tehničara (m/ž), Tesara (m/ž), Zidara (m/ž), Građevinskog inženjera (m/ž) i još drugih pozicija. Posao se obavlja na terenu u Hrvatskoj i Njemačkoj. Prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Poslodavac nudi poticajna primanja, kontinuirano ulaganje u edukaciju i mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka.

Portal posao.hr. svakodnevno sadrži nekoliko tisuća oglasa. Posjetite njihove službene web-stranice kako biste pronašli idealan posao. Sretno!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)