22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kreću upisi u Dramski studio Kulturnog centra Osijek! Prijave traju još par dana…

1 min read

Kreću upisi u Dramski studio Kulturnog centra Osijek! Dramski studio KC-a aktivan je već dvije školske godine, a i treću godinu zaredom nastavlja… I proširuje…

– Od listopada 2023. godine naš dramski studio moći će upisati i pohađati djeca svih razreda osnovne škole i srednje škole, u skupinama 1.-4. razred / 5. – 8. razred OSNOVNE ŠKOLE i 1.-4. razred SREDNJE ŠKOLE – javljaju iz KC-a, nastavljajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Imajući na umu da je kazalište poligon za brojne vještine – razvoj pozornosti i koncentracije, glasovnih sposobnosti i govorničkih vještina, koordinacije, suradnje i sveukupni razvoj mašte i kreativnosti, pozivamo sve zainteresirane da se priključe te uključe u ovu cjelogodišnju dramsku igru pod vodstvom iskusnih dramskih pedagoga. 

– Dramski studio Kulturnog centra Osijek ponudit će djeci i mladima učenje kroz dramske improvizacije, dramsku igru, pokret, ples i glazbu, razvoj kreativnog mišljenja i izražavanja – dramski odgoj na zabavan i edukativan način.

– Prijave traju do 15.9., putem e-maila: info@kulturni-centar.hr.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Iznos mjesečne članarine: 15 eura. (Korisnici socijalnih programa ostvaruju pogodnosti i izuzeća od plaćanja članarine stoga molimo da nas kontaktiraju ili napomenu isto u mailu prijave).

– Po prijavi, bit će organizirani besplatni ogledni sati u tjednu 18.-22. rujna za sve tri skupine – zaključuju u pozivu.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilstracija) & KC (screenshot)


Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other