22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Veliko druženje Osijeka i Puskas Akademije: Niz utakmica na Opusu sutra! Klub poziva…

1 min read

Nabrajajući poveznice s Puskas Akademijom iz mađarskog Felcsuta, ulazak mađarskog kapitala u klub, predsjednikovanje vlasnika Osijeka Lorinca Meszarosa Akademijom, osnovanom na inicijativu Viktora Orbana, NK Osijek je za sutra u Osijeku, za subotu 9. rujna, najavio niz utakmica s Puskasevcima na Opus Areni, a ulazak na utakmice bit će besplatan.

Nižući i elemente sportske suradnje dvaju nogometnih škola, pomoći Osijeka tamošnjoj akademiji u njezinom natjecateljskom nastajanju, NK Osijek je u priopćenju na svojoj mrežnoj stranici zaključio pozivom…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Uslijed svega, ali i kao znak zahvalnosti za sve što je učinjeno, te kao podsjetnik na zajedničku suradnju koja uspješno traje već 16 godina, Puskás Akadémia će u subotu gostovati u Osijeku, u prijateljskom ogledu koji je na rasporedu od 19 sati – javlja NK Osijek i dodaje…

– Prethodno će, istoga dana, na pet različitih terena unutar našega kampa biti upriličene i međusobne utakmice mlađih kategorija.

– Ulaz će za sve gledatelje biti slobodan i prilika je to za novo druženje u našem lijepom nogometnom domu koji je na svim ovosezonskim utakmicama primio veliki broj navijača.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– NK Osijek im svima zahvaljuje na vjernosti, posebno godišnjim pretplatnicima i članovima, uz poziv da se u subotu ponovno vidimo na najdražem mjestu – zaključili su.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)