2. listopada 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dijete teško ozlijeđeno u Tvrđavici! Policija potvrđuje, a Općinsko državno odvjetništvo nastavlja…

1 min read
Neslužbeno se doznaje kako je riječ o 11-godišnjem djetetu, a u prometnoj nesreći zadobilo je ozljede prijeloma obje noge.

Policija iz Osijeka potvrđuje događaj, no u pretpostavke o odgovornosti ne mogu se i ne pokušavaju ‘uplesti’. Jer, do ovog trenutka cijeli je događaj, zacijelo, već preuzelo Općinsko državno odvjetništvo. Ako nije, hoće. A onda će više informacija jedino dati DORH na mrežnim stranicama kroz koji dan.

Da, potvrđuje policija, potvrđuje policijski službenik iz ureda za odnose s javnošću PU OBŽ Ernest Crnić, dogodila se u petak u Tvrđavici teška prometna nesreće u kojoj je teže ozljede zadobilo dijete. Prometna se dogodila u 14:25 sati, potvrđuju iz policije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o 11-godišnjem djetetu, a u prometnoj nesreći zadobilo je ozljede prijeloma obje noge.

Nadalje, je li se dijete nalazilo na pješačkom prijelazu ili nije, koje su druge okolnosti prometne nesreće. koji uzroci, jesu li vozila uz cestu imala značaj…? Pitanja su to na koja će odgovor moći dati jedino Općinsko državno odvjetništvo. Jer, završetkom očevida, ODO nastavlja…

Foto: Pixabay (ilustracija)