2. listopada 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Djevojka (21) u 7:10 ujutro, s malo alkohola, izazvala ozbiljnu prometnu, završila autom na boku…

2 min read
- Nakon toga, vozilo kojim je upravljala 21-godišnjakinja je u daljnjem zanošenju udarilo u ogradu ispred kuće, nakon čega se prevrnulo na bočni dio.

– U subotu, 9. ožujka oko 7:10 sati u Bukovlju u Ulici Firov kraj dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama – javlja policija i navodi razvoj događaja…

– Očevidom je utvrđeno da se 21-godišnjakinja pod utjecajem alkohola od 0,41 promil kretala osobnim automobilom Ulicom Firov kraj, dok se ispred nje kretao automobil kojim je upravljao 45-godišnjak, a kao putnik u vozilu se nalazio 12-godišnjak.

– Do prometne nesreće je došlo jer je 21-godišnjakinja krećući se iza navedenog vozila izgubila nadzor nad upravljačem, te je u zanošenju udarila u stražnji dio vozila ispred sebe koji je potom sletio na travnatu površinu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Nakon toga, vozilo kojim je upravljala 21-godišnjakinja je u daljnjem zanošenju udarilo u ogradu ispred kuće, nakon čega se prevrnulo na bočni dio.

– Sudionici ove prometne nesreće su lakše ozlijeđeni, te su nakon pružene liječničke pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu pušteni kući.   

– Po zaprimljenoj analizi koja se odnosi na prisutnost alkohola u krvi, protiv 21-godišnjakinje će biti donesena odgovarajuća pismena – zaključuje policija.

Ali ima toga još…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U subotu, 9. rujna oko 11,00 sati na državnoj cesti DC55 (Vinkovci-Županja) kod benzinske postaje „INA Desetka“, zbog ne držanja dovoljnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila, 35-godišnji vozač osobnog automobila nalijeće na osobni automobil kojim je ispred njega u istom smjeru upravljala 42-godišnja vozačica u čijem vozilu je lake tjelesne ozljede zadobila 10-godišnja putnica.

– U nedjelju 10. rujna oko 18,20 sati u Petrovcima, 19-godišnja vozačica osobnog automobila nije prilagodila brzinu kretanja vozila zavoju zbog čega dolazi do slijetanja vozila s ceste i prevrtanja vozila u kojem su se prevozila tri putnika i nisu koristili sigurnosni pojas, pri čemu su 19-godišnja putnica i 22-godišnji putnik zadobili lake tjelesne ozljede.

Foto: Pixabay (ilustracija)