2. listopada 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teško ozlijeđen biciklist! Pedalom ‘zakačio’ naglo otvorena vrata automobila!

1 min read
Teško ozlijeđeni sudionik prometne nesreće je bio 64-godišnji biciklista koji je nastradao u padu na kolniku do kojega je došlo uslijed udara pedale bicikla u naglo otvorena vrata osobnog automobila.

Ne pada nam na pamet reći da je kriv biciklist, vozač automobila, suvozač…, samo da je jako važno, radi osobne sigurnosti, provjeriti kada otvarate vrata, kao i obilaziti drugog s odgovarajućim razmakom. Jer,…

– Teško ozlijeđeni sudionik prometne nesreće je bio 64-godišnji biciklista koji je nastradao u padu na kolniku do kojega je došlo uslijed udara pedale bicikla u naglo otvorena vrata osobnog automobila. Ova prometna nesreća se dogodila u subotu oko 10 sati u Slatini.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Usput…

– Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 3,61 g/kg je utvrđena kod vozača bicikla starosti 36 godina koji je zatečen kako upravlja vozilom u subotu u 22,50 sati u Cabuni – zaključuje policija, ali taj biciklist nema veze s onim prethodnim.

– Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko–podravske županije evidentirano 10 prometnih nesreća, od kojih 4 s ozlijeđenima i 7 s materijalnom štetom. U tim prometnim nesrećama je jedna osoba teško ozlijeđena i 3 su lako ozlijeđene.

Foto: Pixabay (ilustracija)