2. listopada 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Dečki 60+’ Jedan vozio s 3,08 promila, drugi sletio sa ceste s 2,19!

1 min read
Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 23,18 sati u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zatečen 61-godišnjak iz Gašinaca...

– Na području PU osječko-baranjske jučer su evidentirana tri vozača osobnih automobila koji su bili pod utjecajem alkohola – javlja policija, a onda navodi detalje dva slučaja…

– Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 23,18 sati u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zatečen 61-godišnjak iz Gašinaca, koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog prikupljenih 12 bodova. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 3,08 promila alkohola u krvi. Vozač je uhićen te mu je privremeno oduzeto vozilo s kojim je upravljao.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.300 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

– Između Đakova i Dragotina jučer u 12,50 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je nastala materijalna šteta. Naime, 60-godišnjak je upravljao osobnim automobilom i uslijed neprilagođene brzine sletio s kolnika. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,19 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.910 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)