2. listopada 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policajka (21) žurila na posao u 7:10 pa izazvala prometnu!? Veći problem je – alkotest!

2 min read
- U subotu, 9. ožujka oko 7:10 sati u Bukovlju u Ulici Firov kraj dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama - javlja policija i navodi razvoj događaja...

Policija je o ovoj prometnoj nesreći jučer izvijestila. Ono što nije rečeno, jest da je policajka. Nije to greška policije, jer ničije zanimanje nikada ne pišu, ali kako doznaje portal Danica.hr, malo se ‘veće klupko ovdje zapetljalo’. Jer, mlada je policajka išla na posao kada se sve dogodilo u rano jutro, a ona je na alkotestu ‘postigla rezultat’ od 0,41 promila. To je već problem.

– Vozila se na posao u subotu ujutro pa je zbog neoprezne vožnje udarila u auto ispred. Nije bilo ništa strašno, ali cura je napuhala pa je sad pokrenuta istraga – kaže izvor portala Danica.hr, a k tome portal dodaje i da su policajki uzeli krv i urin te će se utvrditi točna koncentraciju alkohola, o čemu će ovisiti i njezina kazna.

– U subotu, 9. ožujka oko 7:10 sati u Bukovlju u Ulici Firov kraj dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama – javlja policija i navodi razvoj događaja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Očevidom je utvrđeno da se 21-godišnjakinja pod utjecajem alkohola od 0,41 promil kretala osobnim automobilom Ulicom Firov kraj, dok se ispred nje kretao automobil kojim je upravljao 45-godišnjak, a kao putnik u vozilu se nalazio 12-godišnjak.

– Do prometne nesreće je došlo jer je 21-godišnjakinja krećući se iza navedenog vozila izgubila nadzor nad upravljačem, te je u zanošenju udarila u stražnji dio vozila ispred sebe koji je potom sletio na travnatu površinu.

– Nakon toga, vozilo kojim je upravljala 21-godišnjakinja je u daljnjem zanošenju udarilo u ogradu ispred kuće, nakon čega se prevrnulo na bočni dio.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Sudionici ove prometne nesreće su lakše ozlijeđeni, te su nakon pružene liječničke pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu pušteni kući.   

– Po zaprimljenoj analizi koja se odnosi na prisutnost alkohola u krvi, protiv 21-godišnjakinje će biti donesena odgovarajuća pismena – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)