14. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Teško ozlijeđen 15-godišnjak na biciklu! Ušao u raskrižje uz crveno svjetlo…

1 min read
- S obzirom da se nije zaustavio, već je ušao u raskrižje, došlo je do udara prednjeg dijela osobnog automobila u desni bočni dio bicikla, nakon čega je maloljetnik pao na kolnik.

– Sinoć, 13. rujna oko 20:40 sati u Slavonskom Brodu na raskrižju Ulica Ksavera Šandora Đalskog, Josipa Juraja Strossmayera, Svetog Lovre i Bože Milanovića, dogodila se prometna nesreća, u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena – javlja policija i nastavlja…

– Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je 62-godišnja vozačica osobnog automobila ušla u raskrižje iz Ulice J. J. Strossmayera, dok joj je na semaforu bilo upaljeno zeleno svijetlo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Iz smjera Ulice Ksavera Šandora Đalskog, u raskrižje je ušao maloljetni biciklist (15-godišnjak) kojemu je u tome trenutku bilo upaljeno crveno svijetlo za njegov smjer kretanja.

– S obzirom da se nije zaustavio, već je ušao u raskrižje, došlo je do udara prednjeg dijela osobnog automobila u desni bočni dio bicikla, nakon čega je maloljetnik pao na kolnik.

– Također je utvrđeno da biciklist nije imao jedno svjetlo bijele boje na prednjoj i jedno svjetlo crvene boje na stražnjoj strani bicikla, nije nosio zaštitnu kacigu na glavi, niti je na sebi imao reflektirajući prsluk ili drugu reflektirajuću odjeću ili oznaku.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U prometnoj nesreći, maloljetnik je teže ozlijeđen, te je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

– U vezi prometne nesreće, policijski službenici dostavljaju posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)