22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Na osječkoj Tržnici dodijeljeni certifikati i oznake ‘Proizvodi hrvatskog seljaka’

1 min read
- I ove je godine besplatnom klupom za sezonu 2023./24. nagrađen OPG Jagoda Šaravanja jer je to zakupnica koja svoje proizvode prodaje od 1982. godine - zaključuje se u objavi.

– Petnaesti put zaredom, dodijeljeni su certifikati i oznake „Proizvodi hrvatskog seljaka” u okviru projekta kojeg, pod nazivom „Certificiranje seljačkih tržnica”, provodi Tržnica d.o.o. Osijek, u suradnji s Udrugom hrvatskih tržnica i Gradom Osijekom – objavili su iz osječke Tržnice, dodajući…

– Broj je iznimno velik, mi zaista pokušavamo na taj način očuvati tradiciju kupovine na našim tržnicama i na neki način promovirati naše OPG-ove potvrđujući da su njihovi proizvodi domaćeg podrijetla te da budu dostupniji našim kupcima – rekla je direktorica osječke Tržnice Ivana Davidović.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Certifikate o zajamčenom porijeklu poljoprivrednih proizvoda dobilo je 89 poljoprivrednih gospodarstava, koji svoju djelatnost – proizvodnju poljoprivrednih proizvoda obavljaju na području Slavonije i Baranje i te proizvode prodaju na javnim tržnicama na malo u gradu Osijeku.

– I ove je godine besplatnom klupom za sezonu 2023./24. nagrađen OPG Jagoda Šaravanja jer je to zakupnica koja svoje proizvode prodaje od 1982. godine – zaključuje se u objavi.

Foto: Facebook, Tržnica (screenshot)