22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Počeli Ribarski dani u Kopačevu! Večeras Neno Belan & Fiumens! A fiš? 7 eura! Pivo? 2 eura!

1 min read
Tko ne zna, to vam izgleda ovako... Puno ribe, puno... 'Vrte' se kotlići, 'tope' šarani u rašljama, ali ima i druge ponude, dok istovremeno na pozornici u Kopačevu netko preuzme ulogu za zabavu i glazbu.

Neno Belan je poslao video zapis kako vozi prema Bilju i Kopačevu, prva večer već održana uz Klapu Intrade, a trećeg dana još vas očekuju Bosutski bećari. Dame i gospodo, jučer su počeli 25. Ribarski dani u Kopačevu, ‘stradale’ prve tone šarana, a tek danas se očekuje ‘show’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ribarski dani manifestacija su koja poslovično u Kopačevo privuče tisuće ljudi, što zbog ribe, što zbog glazbe i zabave, autohtonih proizvoda… Manifestacija je svakako jedna od najvećih i najpopularnijih, a svoje mjesto u kalendaru redovito zauzima u uvodu jeseni, kada su Slavonija i Baranja najljepši, zlatni. Na sajmu se može naći sve od domaće paprike, preko meda, ajvara, do slatkiša…

Tko ne zna, to vam izgleda ovako… Puno ribe, puno… ‘Vrte’ se kotlići, ‘tope’ šarani u rašljama, ali ima i druge ponude, dok istovremeno na pozornici u Kopačevu netko preuzme ulogu za zabavu i glazbu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Uostalom, evo cijena, evo rasporeda…

Foto: Facebook (screenshot) & OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)


Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other