22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Srušio se avion u Slavoniji! Pilot je prebačen u KBC Osijek!

1 min read
- Letjelicom je upravljao 67-godišnjak koji ima prijavljeno prebivalište na području Osječko-baranjske županije te je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek - dodaje policija.

– Završen je očevid na mjestu događaja, a nadležnom državnom odvjetništvu i Komisiji za izvanredne događaje u zračnom prometu će biti poslano posebno izvješće – objavila je danas poslijepodne policija, a nakon što je zrakoplov pao oko 11:50 sati danas u blizini Vinkovaca.

– Letjelicom je upravljao 67-godišnjak koji ima prijavljeno prebivalište na području Osječko-baranjske županije te je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek – dodaje policija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Riječ je o teško ozlijeđenom pacijentu koji je trenutačno izvan životne opasnosti i nakon kraće stabilizacije, na zahtjev samog pacijenta, prevezen je u KBC Osijek radi daljnjeg liječenja s obzirom da je pacijent iz Osijeka – kazao je medijima dežurni traumatolog u vinkovačkoj bolnici Tomislav Kokić

– U pogledu ovog događaja provode se daljnji izvidi kako bi se utvrdile sve činjenice – zaključili su, a neslužbeno doznajemo kako je pilotu navodno polomljena noga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Inače, policija je danas u 11:50 zaprimila dojavu da je u blizini aerodroma „Sopot“, u blizini Vinkovaca,  došlo do pada lakog sportskog zrakoplova. Policija i hitna medicinska pomoć su odmah intervenirali i na mjestu događaja utvrdili da je u letjelici bila jedna osoba koja je ozlijeđena te je prevezena prvo u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima.

Foto: PU VSŽ (screenshot)