22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Retfala u središtu zbivanja: Veeelika FOTO galerija! Retfala nizom aktivnosti obilježila svoj dan!

2 min read
Pogledajte galeriju fotografija, nek' vam prenese dio čarolije koja se odvijala 3 dana u Retfali i koja danas završava biciklističkom vožnjom i zabavom umirovljenika.

– Nama su u središtu naše Retfalčanke i Retfalčani. Zato je program i osmišljen na način da ‘prošeta’ Retfalom, a vodili smo svakako računa da sadržaja ima za sve dobne skupine, od najmlađih do umirovljenika… – kazao je, među ostalim, Marko Eljuga, predsjednik GČ-a i sastavnica organizacijskog odbora kojeg još čine Mate Jurčević, Tomislav Mišetić, Alen Vukašinović…, sve ususret proslavi Dana GČ Retfala i Crkvenog goda, a koji je poslije 3 dana okupio tisuće Retfalčanki i Retfalčana i koji danas ‘Đirom po Retfali’ i umirovljeničkom zabavom ulazi u svoj posljednji dan.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tako je ‘Retfalačka runda’ u središtu Retfale ‘aktivirala’ četiri kafića, ispunila terase, ‘Food corner’ privukao stotine ljudi, jednako kao i malonogometni turnir u Kolodvorskoj, učenički sajam, nogomet i na Opus Areni, otvoreni dani DVD-a, niz sportskih odmjeravanja, što u boćanju, odbojci, odbojci na pijesku…, a jedna od dislociranih i vrhunski zamišljenih i realiziranih akcija bila je Kino pod zvijezdama u naselju Vijenac Petrove gore, gdje je Top Gun Maverick ‘grmio’ zvučnicima i platnom. Ništa manje posjećena bila je i edukacija o kućnim ljubimcima, gdje su ‘šaptači psima i mačkama’ nudili vrhunske savjete u prepoznavanju ‘komunikacije’ ljubimaca.

Sve je počelo još prije 3 dana svetom misom za učenike, polaganjem vijenaca poginulim braniteljima i svečanom sjednicom Vijeća Gradske četvrti Retfala. Obilježen je i Crkveni god Župe Uzvišenja svetog Križa. A potom su uslijedili ‘eventi’, radionice, edukacija, glazba i zabava raširena cijelom gradskom četvrti, kako bi Dan GČ Retfala svima stigao ‘pod prozor’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pogledajte galeriju fotografija, nek’ vam prenese dio čarolije koja se odvijala 3 dana u Retfali i koja danas završava biciklističkom vožnjom i zabavom umirovljenika.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija), GČ Retfala (screenshot)Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other