22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji: Dječaka od njegove 11-te godine seksualno iskorištavao 53-godišnjak!?

2 min read
Zlostavljač tvrdi kako ni za što nije kriv, kako je imao 50 žena u zadnje tri godine. Dodaje da je među njima bila i dječakova majka, zbog čega prijavu za seksualno zlostavljanje smatra njihovom osvetom.

Dječaka s posebnim potrebama, negdje u Slavoniji, seksualno je iskorištavao 53-godišnjak. Sve je kulminiralo prije dvije godine. Tada je pedofil tražio dječaka da ga dira, dok je on dodirivao i njega po intimnim dijelovima tijela. Dječak je imao određenih psihičkih problema, nastavu je pohađao uz osobnog asistenta, a koji je primijetio da s 13-godišnjakom nešto nije u redu, posumnjavši odmah na seksualno zlostavljanje.

Sve je počelo ’19. godine, kada je dječak imao 11 godina. Slavonac pedofil je nepravomoćno osuđen na 3,3 godine zatvora, prošle godine, piše N1.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dječak je u iskazu sudu kazao da je za susjeda obavljao razne poslove, zakopavao mrtve životinje, teleće kosti, čistio, kuhao…

– Kad nisam želio kuhati udarao me po nogama šibom. Govorio mi je da mi je mama k…. i da se s….. sa svima u selu. On je radio onaj seks, a ja sam gledao. Pitao me tada što se ne seksam i ja, te da si moram naći neku malu curu – kazao je u iskazu dječak, piše N1.

Susjed se, naime, pred njim skidao i masturbirao, a to je tražio i od dječaka. Kulminacija je stigla prije dvije godine, dodirivanjem… Potom mu je čak i zaprijetio, nakon je dječak rekao da će ispričati mami što se događa, da će nju ubiti puškom koju ima na tavanu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Sve čemu je ovo dijete bilo izloženo od strane susjeda utjecalo je dodatno na njegovu strukturu ličnosti. Počeo je prema majci izražavati agresiju, te se neprimjereno ponašati u seksualnom smislu. Do ovih događaja dječak je u školi napredovao, a nakon toga počeo se zatvarati u komunikaciji s okolinom – navedeno je tužbi za odštetom poslanoj sudu, u kojoj se traži 6,6 tisuća odštete.

Zlostavljač tvrdi kako ni za što nije kriv, kako je imao 50 žena u zadnje tri godine. Dodaje da je među njima bila i dječakova majka, zbog čega prijavu za seksualno zlostavljanje smatra njihovom osvetom.

Stručnjaci iz škole i vještaci smatraju da dječak nije sklon laganju.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other