22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Umirovljenik iz Đakova udario parkirani auto: “Od prijatelja do kuće imam 200-300 metara…”

2 min read
- Rekao je da je konzumirao alkoholna pića oko 16 sati, da je popio dvije litre piva, te je prihvatio ispitivanje alkoholiziranosti i nije poricao rezultate - naglasio je policajac.

Probao je umirovljenik ‘prodati sve finte’… ‘blizu kuća’, ‘loše imovinsko stanje’…, ali sutkinja nije bila sklona ‘kupiti te priče’. Kazna je ‘odrezana’! Naime, umirovljenik iz Đakova je u ožujku ove godine, jedne večeri, oko sati, u Ulici Stanka Vraza oštetio parkirani automobil svojim vozilom i otišao. 74-godišnjak nije ostavio nikakve podatke, ‘ako prođe, prođe’. Nije prošlo, piše portal Danica.hr.

Vozio je Opel, s 1,29 promila. Branio se poslije kako je na proslavi rođendana kod prijatelja popio par piva, a kako od prijatelja do njega ima 200-300 metara. Mislio je da je sposoban odvesti automobil bez problema, na siguran način. Kad, ono – ‘ćorak’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Između naših kuća nalazi se raskrižje i kada sam se približio, s moje desne strane iznenada je izišao biciklist, mislim da je njime upravljalo dijete. Refleksno sam skrenuo na lijevu stranu i udario u vozilo koje je tamo bilo parkirano na ulazu u kuću – rekao je 74-godišnji Slavonac, a policija je posvjedočila kako su ga brzo našli, s alkohol u krvi, piše Danica.hr.

– Rekao je da je konzumirao alkoholna pića oko 16 sati, da je popio dvije litre piva, te je prihvatio ispitivanje alkoholiziranosti i nije poricao rezultate – naglasio je policajac.

Proglašen je krivim, uz 660 eura kazne i 26,50 eura troškova. Dobio je i tromjesečnu zabranu. Kako mu je ‘penzija’ 470 eura, zavapio je za manjom kaznom, dodajući i kako ima bolesnu majku koju vozi na terapije i preglede…, ali nije pomoglo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pa ipak, presuda nije pravomoćna, može se žaliti.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Centar za postavke privatnosti

Obavezno

Potrebni kolačići za funkcioniranje stranice.

gdpr,

Analytics

Ovi kolačići pomažu nam pratiti Vašu interakciju sa stranicom i detektirati eventualne probleme.

_gat, _ga, _gid

Analytics

Other