22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osuda u Slavoniji! Ženu tukao i govorio joj: “J*** te otac onaj jednokraki s batrljkom…”

2 min read
Ono što je posebno stravično, uz razumije se fizičko nasilje, bile su jezive riječi upućene bivšoj supruzi...

Jezivu priču iz sudnice i prethodno iza zidova jedne slavonskobrodske obitelji donosi portal SBOnline. Tamošnja sutkinja slavonskobrodskog Općinskog suda osudila je muškarca rođenog u BiH, s prebivalištem u Slavonskom Brodu, zbog kršenja propisa o zaštiti od nasilja u obitelji, čime je kod bliske osobe izazvao strah za sigurnost i doveo ju u ponižavajući položaj. Riječ je o počinjenju kaznenog djela nasilja u obitelji.

Portal SBOnline u posjedu je, tvrdi, presude protiv muške osobe koja je unutar obiteljske kuće, u kojoj je zajedno živio sa svojom bivšom suprugom, istu često udarao po glavi i leđima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ono što je posebno stravično, uz razumije se fizičko nasilje, bile su jezive riječi upućene bivšoj supruzi…

– Upućivao joj je razne poruke i vrijeđao ju je govoreći  joj marš, j*** te otac onaj jednokraki s batrljkom, j*** te truli brat u grobu, ku** sve si mi otela, zabranio joj da ulazi u kuhinju dok je on u kući zbog čega su joj susjedi i kćerka kroz prozor donosili hranu, govorio joj da će biti u kanalu, jesti parcove ako koji naiđe kraj nje, da će joj ‘gršu’ iščupati, da će izgorjeti živa, doći će tamo gdje joj je mjesto i otet će mu grobno mjesto… – niže portal saznanja, dodajući da joj je jednom i dok je radila s vilama u vrti iste uzeo i prijetio da će ju nabiti na njih, zbog čega je pala, a zbog učestalih događa odlazila više puta mjesečno spavati kod susjeda…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sutkinja ga je, doznaje portal, osudila na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i dva mjeseca, a ona se neće izvršiti ako okrivljenik u roku od dvije godine ne počini novo kazneno djelo.

Foto: Pixabay (ilustarcija)